Author: teatrikombetar

 

NJOFTIME

Teatri Kombetar njofton  publikun se çmimi i biletës për produksionet e Teatrit Kombëtar ka ndryshuar. Çmimi i biletës për shfaqjet e TK-së që do të zhvillohen ditën e mërkurë dhe të enjte do të jetë 300 lekë, ndërsa për shfaqjet që do të zhvillohen ditën e premte, të shtunë dhe të diel do të jetë […]

Njoftim për vende të lira pune

Në zbatim të ”Urdhëri i Kryeministrit Nr.108, dt.30.07.2015 për “Miratimin e Strukturës dhe Organikës të Teatrit Kombëtar, ndryshuar me Urdhër nr.139 prot, datë 01.09.2016, Kodit të Punës, të ligjit nr. 90 dt. 27.09.2012 “Për organizimin dhe funksionimin e administrates shtetërore, të ligjit nr. 9131, date 08.09.2003 “ Për rregullat e etikës në administratën publike”, të […]

NJOFTIM

Teatri Kombëtar ju bën me dije se prej datës 10.01.2019 do të ushtrojë rolin e koordinatorit për menaxhimin e kalendarit të aktiviteteve artistike dhe dhënien me qëra të sallave/ambienteve në Qendrën Kombëtare Kulturore Skena e Re, “arTurbina”. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke filluar nga dita e sotme deri në 31 Janar 2019, […]

“Pengu”

Teatri Kombëtar  sjell në skenë bashkëproduksionin  me Teatrit “Aleksandër Moisiu”, Durrës,  “Pengu” nga Saimir Gongo. Regji : Saimir Gongo, Interpretojnë : Neritan Licaj, Kastriot Shehi, Olta Gixhari, Amos Zaharia, Ervin Doko, Suela Bako, Jaho Guma, Erjon Hodo, Serxhio Harizi, Kostumograf, Skenograf :  Laedia Hajdari, Muzika : Sokol Marsi, As. Regji : Erjon Hodo, Inspektor skene […]

Trupa e Teatrit Kombëtar ftohet në Festivalin Ndërkombëtar “Mettre en scène 2017” në Rennes

Teatri Kombëtar ftohet nga Teatri Kombëtar i Bretanjës të marrë pjesë me shfaqjen “Lukrecia Borxhia”, me regjisor Eric Vigner, në festivalin «Mettre en scène »  në datat 7-14 Nëntor  2017, që organizohej në qytetin Renne, në Francë. Festivali ka si qëllim promovimin e shkëmbimit kulturor dhe zhvillimin e  mirëkuptimit e bashkëpunimit midis vendeve. Gazeta prestigjoze “Libèration” […]

Trupa e Teatrit Kombëtar ftohet në Festivalin ndërkombëtar “Silk Road International Arts 2017” në Xi’an dhe në “Tang Xianzhu International Theater Festival 2017” në Fuzhou, Kinë.

Në datat 17-23 Shtator 2017, Teatri Kombëtar ftohet  në Festivalin ndërkombëtar  “Silk Road International Art’s” në Xi’an dhe në dt. 23 shtator trupa udhëton për në qytetin Fuzhou, në Kinë, për të marrë pjesë në Festivalin “Tang Xianzhu International Theater Festival”. Teatri Kombëtar u përfaqësua me shfaqjen “Zbutja e kryeneçes” nga W.Shakespeare me regjisore Elma […]

Njoftim për vende të lira pune

Në zbatim të ”Urdhëri i Kryeministrit Nr.108, dt.30.07.2015 për “Miratimin e Strukturës dhe Organikës të Teatrit Kombëtar, Kodit të Punës, të ligjit nr. 90 dt. 27.09.2012 “Për organizimin dhe funksionimin e administrates shtetërore, të ligjit nr. 9131, date 08.09.2003 “ Për rregullat e etikës në administratën publike”, të nenit 20, ligjit nr. 10296 date 08.07.2010 […]

Njoftim për vende të lira pune

Njoftim për vende të lira pune   Në zbatim të ”Urdhëri i Kryeministrit Nr.108, dt.30.07.2015 për “Miratimin e Strukturës dhe Organikës të Teatrit Kombëtar, Kodit të Punës, të ligjit nr. 90 dt. 27.09.2012 “Për organizimin dhe funksionimin e administrates shtetërore, të ligjit nr. 9131, date 08.09.2003 “ Për rregullat e etikës në administratën publike”, të […]

NJOFTIM

Teatri Kombëtar i bën thirrje të gjithë artistëve të skenës së pavarur të paraqesin pranë sekretarisë së Teatrit Kombëtar ose në adresën e e-mailit info@teatrikombetar.gov.al , duke filluar nda dita e sotme, 30 Maj 2018 deri më 30 Qershor 2018, projektet e tyre artistike të cilat kërkojnë mbështetjen e Teatrit Kombëtar në infrastrukturë (salla, ambientet […]

VETEVRASESI

Teatri Kombëtar sjell në skenë tragjikomedinë «Vetëvrasësi », një bashkëprodhim frytdhënës realizuar me Teatrin A. Z. Çajupi, Korçë nga autori Nikolai Erdman, Regjia:Sulejman Rushiti Interpretojne: Neritan Licaj,Elia Zaharia Zogu,Zamira Kita,Olta Gixhari,Klodjana Keco, Albano Prodani,Paola Kodra,Shkelqim Jaupi,Mateus Frroku,Belliu Blerta,Ilda Pepi,Valentino Hamati, Antonio Tole. Kostumografia: Bernarda Gjata Muzika : Ardian Jorgji As. Regjisore: Paola Kodra Vokal: Laxarela […]