Bashkepunime

 

“Dashuri me çdo kusht”

Vjen si premierë në Teatrin Kombëtar nga trupa e Teatrit të Durrësit “Aleksandër Moisiu” në datat 10-11-12-13 Dhjetor 2015 ora 19:00. “Dashuri me çdo kusht” një komedi romantike nga Adrienne Shelly. Një pjesë mbi marrëdhënien në çift… Mbi dashurinë, urrejtjen… Mbi bukurinë, vështirësitë, sakrificat që martesa kërkon, mbi kohërat moderne . Një dialog realist në […]

“Spiuni i Ballkanit”

Vjen për herë të parë në Teatrin Kombëtar dt. 14 nëntor 2015 ora 19:00, komedia  “Spiuni i Ballkanit” nga Dushan Kovaçeviç, dramaturgu më i njohur serb i cili ka arritur të ndërtojë një dramë familjare, plot humor dhe batuta të ndërthurura mjeshtërisht edhe pse me pak personazhe, duke e rritur shkallën e tensionit deri në kufijtë ku […]