Njoftime

Njoftim

Njoftim

Në këtë ditë zie kombëtare, Teatri Kombëtar shpreh ngushëllimet më të thella për të gjithë të prekurit nga tërmeti. Lutemi dhe solidarizohemi me dhembjen e të gjithë familjeve që humbën të afërmit e tyre gjatë kësaj katastrofe natyrore.

Për të gjithë ata që duan të japin kontributin e tyre ne ju vijmë në ndihmë me llogaritë zyrtare. I bëjmë thirrje, kujtdo që ka mundësi, të na bashkohet dhe të ndihmojë me shuma monetare, sado modeste, në këto ditë të vështira për kombin tonë.

https://e-albania.al/dhuro

 

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *