Njoftime

NJOFTIM

NJOFTIM

Teatri Kombëtar ju njofton se fituesi për pozicionin  Specialist i Marrëdhënieve me Jashtë dhe me Publikun(zëvendesues) është shpallur Vasil Jorgji. Falenderojmë të gjithë aplikuesit!

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *