Njoftime

Njoftim

Njoftim

Njoftojmë të gjithë studentët që do të frekuentojnë shfaqjet artistike të Teatrit Kombëtar, në sallën 400 vendëshe në ArTurbina, që duhet  të jenë të paisur me kartën e studentit, për  të përfituar biletat e Teatrit Kombëtar me 50% zbritje nga vlera e tyre reale. Karta e studentit do të fotografohet nga biletashitësja si evidencë për efekt transaprence. Gjithashtu ju njoftojme që orari i prerjes së biletave do të jetë si më poshtë:

  • 09:00-13:00 dhe 16:00-18:00 me përjashtim të ditës së hënë që është ditë pushimi.
  • Pas këtij orari Teatri Kombetar nuk ka detyrim për  t’i paisur studentët me bileta.

 

 

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *