Njoftime

Njoftim

Njoftim

Teatri Kombëtar njofton publikun mbi shtyrjen e shfaqjes «Engjëjt e Amerikës» për datat 19-20-21-22 nëntor, për arsye administrative. Shfaqja do të realizohet në datat: 18-19 dhe 21-22 dhjetor 2019, ora 19:00 në sallën e madhe, ArTurbina. Ju mirëpresim!

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *