Njoftime

Njoftim

Njoftim

Teatri Kombëtar solidarizohet me këtë gjendje të jashtëzakonshme që po përballet vendi ynë. Me dhimbje dhe keqardhje i shprehim ngushëllimet tona familjeve të personave që kanë humbur jetën nga kjo fatkeqësi natyrore. Shpresojmë dhe urojmë që kjo situatë e vështirë të kalojë sa më shpejt.

Për këtë arsye njoftojmë shtyrjen e komedisë “Tango” dhe i bëjmë me dije publikut që biletat janë të vlefshme për shfaqjen e datës 1 dhjetor, ose mund të vijnë pranë ArTurbina të rimbursohen me vlerën e biletës.

Gjithashtu shtyhet dhe shfaqja “Fqinjet” nga Ruzhdi Pulaha, që ishte programuar të mbahej në Teatrin Kombëtar salla e madhe, në ArTurbina datë 29-30 Nëntor, në një datë të mëvonshme.

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *