Njoftime

Njoftim

Njoftim

Në këto ditë të vështira dhe plot dhimbje, në shenjë solidarizimi ndaj të gjithë të prekurve nga tërmeti, Teatri Kombëtar anullon shfaqjen e datës 29 Nëntor “Mbrëmje Poetike” dhe shfaqjen e datës 1 Dhjetor “Tango” deri në një njoftim të dytë.
Duke shpresuar dhe uruar që ditët në vazhdim do të jenë një ogur i mirë për të gjithë shqiptarët.

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *