Njoftime

NJOFTIM “NETET E LEXIMIT TE DRAMES SHQIPE 3”

NJOFTIM “NETET E LEXIMIT TE DRAMES SHQIPE 3”

 

18836804_10154389228537121_2756606062038879625_o

Ditën e hënë dt. 29 Maj ora 19:00 në ambjentet e Teatrit Kombëtar u zhvillua “Netet e leximit te dramës shqipe 3”. Vepra e parë që u lexua publiksht ishte “Prostituta” me autor Leka Bungo, lexuan aktorët: Gladiola Harizaj, Laert Vasili,Leka Bungo,Karafil Shena. Ky aktivitet artistik u mirëprit nga i gjithë komuniteti artistik dhe artdashës.

 

18836604_10154390178077121_4087921905937828447_oDitën e martë dt.30 Maj ora  19:00 në sallën e madhe të provave të TK-së, ndoqëm leximin skenik të veprës “Tag” me autor Bashkim Hoxha, lexojnë aktorët: Karafil Shena, Olta Daku,Helidon Fino, Genti Deçka, Laert Vasili,Luli Hoxha, Besmir Bitraku,Elia Zaria, Klodian Hoxha,Elidon Alikaj,Delvis Bejleri, Engjëll Hoxha.

18922911_10154408449507121_2205651820149484792_o

Dt.5 Qershor ditën e hënë ora 19:00 ndoqëm  leximin  e veprës “Eksperimenti” me autor Agush Mulliqi, lexuan aktorët: Olta Daku,Olta Gixhari, Lulzim Zeqja, Helidon Fino.

 

netet
Dt.6 Qershor ora 19:00 në ambjentet e TK-së, u lexua publikisht vepra, “Na vodhën nënën” me autor Ilir Bezhani, lexuan aktorët: Bujar Asqeriu,Naun Shundi, Dritan Boriçi,Erjona Kakeli,Gent Hazizi,Bajram Dosti,Agim Rama,Genti Deçka,Laert Vasili, Natasha Sela.

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *