Njoftime

Njoftim për publikun

Njoftim për publikun

Teatri Kombëtar
 
Ju bën me dije se:
 
Bazuar në mbledhjen e fundit të qeverisë dhe urdhërin mbi: “Anullimin e grumbullimeve masive, aktiviteteve sportive, kulturore, konferencave dhe dëgjesave publike deri në datën 3 Prill”, njoftojmë të gjithë publikun për pezullimin e aktivitetit artistik deri në këtë datë.
Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj, ju ftojmë të ruani biletat që keni për shfaqjen “Don Zhuani”. Të gjitha biletat janë të vlefshme për shfaqjet e mëvonshme të “Don Zhuani” ose mund t’i rimbursoni në një periudhë të mëvonshme. (Ju lutemi të qëndroni në pritje të një komunikimi tjetër nga ana jonë).
 
Duke ju falenderuar, shpresojmë që çdo gjë t’i rikthehet normalitetit sa më shpejt.

 

 

 

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *