Bashkepunime

“Spiuni i Ballkanit”

“Spiuni i Ballkanit”

Vjen për herë të parë në Teatrin Kombëtar dt. 14 nëntor 2015 ora 19:00, komedia  “Spiuni i Ballkanit” nga Dushan Kovaçeviç, dramaturgu më i njohur serb i cili ka arritur të ndërtojë një dramë familjare, plot humor dhe batuta të ndërthurura mjeshtërisht edhe pse me pak personazhe, duke e rritur shkallën e tensionit deri në kufijtë ku përfshirja e publikut në shtjellën e ankthit është e pashmangshme. Me një kast aktorësh të njohur si: Ndriçim Xhepa,Albano Prodani, Maya Alickaj, Besmir Bitraku, Alesia Xhemalaj Me regji nga Spiro Duni,Skenograf dhe kostumograf: Fatbardh Marku, Kompozitor: Klement Marku, As/ regjisor: Pëllumb Dervishi dhe Genti Deçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *