Bashkepunime

VETEVRASESI

VETEVRASESI

Teatri Kombëtar sjell në skenë tragjikomedinë «Vetëvrasësi », një bashkëprodhim frytdhënës realizuar me Teatrin A. Z. Çajupi, Korçë nga autori Nikolai Erdman, Regjia:Sulejman Rushiti Interpretojne: Neritan Licaj,Elia Zaharia Zogu,Zamira Kita,Olta Gixhari,Klodjana Keco, Albano Prodani,Paola Kodra,Shkelqim Jaupi,Mateus Frroku,Belliu Blerta,Ilda Pepi,Valentino Hamati, Antonio Tole. Kostumografia: Bernarda Gjata Muzika : Ardian Jorgji As. Regjisore: Paola Kodra Vokal: Laxarela Deti Instrumentistë: Nexhildo Sula, Edi Qesaraka. Rezervimet ne nr. 04 222 30 22 Orari biletarise 9:00-13:00 dhe 17:00-20:00 #ejaneteater #TeatriKombetarteatriitegjitheshqiptareve

Sinops

Një i ri, i papunë, Semion, beson se përgjigja ndaj problemeve të tij është të mësojë të luajë instrumentin tuba. Por, plani i tij dështon dhe ai vendos të kryejë vetëvrasje. Fqinji i tij, Aleksander Petroviç, vendos të përfitojë nga mjerimi i Semion duke shfrytëzuar vetëvrasjen e tij për të fituar para. Në këtë pikë, Semion e gjen veten duke u manipuluar nga njerëz të ndryshëm që përfaqësojnë botën e biznesit, artet, punëtorët, etj. Gjatë rrjedhës së ngjarjes, secili personazh zbulon anën më të keqe të personalitetit të tij, e gjitha e mbuluar me një tis humoristik.

poster Vetëvrasësi

32819511_10215561748052792_9117571418802880512_n

32293531_10160568834310311_6465218037355118592_n

32857571_10215561747252772_2901814560992264192_n

32687052_10215561746732759_2886509466507804672_n

32739226_10215561747572780_4321003761410506752_n

Posted in Bashkepunime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *