Njoftime

 

NJOFTIM

Njoftim për vende të lira pune   Në zbatim të ”Urdhëri i Kryeministrit Nr.108, dt.30.07.2015 për “Miratimin e Strukturës dhe Organikës të Teatrit Kombëtar, ndryshuar me Urdhër nr.139 prot, datë 01.09.2016, Kodit të Punës, të ligjit nr. 90 dt. 27.09.2012 “Për organizimin dhe funksionimin e administrates shtetërore, të ligjit nr. 9131, date 08.09.2003 “ Për […]

RREGULLORE PËR KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19 PËR PUNONJËSIT E TEATRIT KOMBËTAR

Qëllimi i kësaj rreguloreje është të orientojë dhe t’u rekomandojë punonjesve praktikat e duhura të kufizimit të përhapjes së COVID-19 duke sjellë zvogëlimin e transmetimit te infeksionit midis punonjësve për të ruajtur vijimësinë e veprimtarisë dhe krijimin e një ambienti pune të shëndetshëm.   Zbatimi i kësaj rregulloreje siguron:   Reduktimin e transmetimit të infeksionit […]

RREGULLORE PËR MËNYRËN E SJELLJES SË PUBLIKUT PËR KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19

Qëllimi i kësaj rregulloreje është të orientojë publikun e Teatrit Kombëtar për mënyrat e sjelljes së  tij brenda ambienteve të  Teatrit Kombëtar për të  kufizuar përhapjn e COVID-19. Kjo rregullore e fillon efektin e tij nga momenti kur Ministria e  Shëndetësisë, me vendim të  posacëm do të  lejojë  zhvillimin e aktiviteteve artistike dhe hapjen e […]

Njoftim për publikun

Teatri Kombëtar   Ju bën me dije se:   Bazuar në mbledhjen e fundit të qeverisë dhe urdhërin mbi: “Anullimin e grumbullimeve masive, aktiviteteve sportive, kulturore, konferencave dhe dëgjesave publike deri në datën 3 Prill”, njoftojmë të gjithë publikun për pezullimin e aktivitetit artistik deri në këtë datë. Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj, ju ftojmë […]

Njoftim

Në këto ditë të vështira dhe plot dhimbje, në shenjë solidarizimi ndaj të gjithë të prekurve nga tërmeti, Teatri Kombëtar anullon shfaqjen e datës 29 Nëntor “Mbrëmje Poetike” dhe shfaqjen e datës 1 Dhjetor “Tango” deri në një njoftim të dytë. Duke shpresuar dhe uruar që ditët në vazhdim do të jenë një ogur i […]

Njoftim

Teatri Kombëtar solidarizohet me këtë gjendje të jashtëzakonshme që po përballet vendi ynë. Me dhimbje dhe keqardhje i shprehim ngushëllimet tona familjeve të personave që kanë humbur jetën nga kjo fatkeqësi natyrore. Shpresojmë dhe urojmë që kjo situatë e vështirë të kalojë sa më shpejt. Për këtë arsye njoftojmë shtyrjen e komedisë “Tango” dhe i […]

Njoftim

Në këtë ditë zie kombëtare, Teatri Kombëtar shpreh ngushëllimet më të thella për të gjithë të prekurit nga tërmeti. Lutemi dhe solidarizohemi me dhembjen e të gjithë familjeve që humbën të afërmit e tyre gjatë kësaj katastrofe natyrore. Për të gjithë ata që duan të japin kontributin e tyre ne ju vijmë në ndihmë me […]

Njoftim

Teatri Kombëtar njofton publikun mbi shtyrjen e shfaqjes «Engjëjt e Amerikës» për datat 19-20-21-22 nëntor, për arsye administrative. Shfaqja do të realizohet në datat: 18-19 dhe 21-22 dhjetor 2019, ora 19:00 në sallën e madhe, ArTurbina. Ju mirëpresim!

Njoftim

Teatri Kombëtar ju njofton që fituesi i pozicionit Ndihmës Mjeshtër Fonie është Kujtim Stojku. Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit!

Njoftim

Njoftojmë të gjithë studentët që do të frekuentojnë shfaqjet artistike të Teatrit Kombëtar, në sallën 400 vendëshe në ArTurbina, që duhet  të jenë të paisur me kartën e studentit, për  të përfituar biletat e Teatrit Kombëtar me 50% zbritje nga vlera e tyre reale. Karta e studentit do të fotografohet nga biletashitësja si evidencë për […]