Njoftime

NJOFTIME

NJOFTIME

Teatri Kombetar njofton  publikun se çmimi i biletës për produksionet e Teatrit Kombëtar ka ndryshuar.

Çmimi i biletës për shfaqjet e TK-së që do të zhvillohen ditën e mërkurë dhe të enjte do të jetë 300 lekë, ndërsa për shfaqjet që do të zhvillohen ditën e premte, të shtunë dhe të diel do të jetë 500 lekë.

Orari zyrtar i biletarisë do të jetë 9:00-13:00 dhe 16:00-19:00.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!

 

Posted in Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *