Teatri Kombetar

Ju njoftojmë se veprat e përzgjedhura nga Teatri Kombëtar të cilat do i nënshtrohen leximit artistik, në edicionin e katërt të “Netët e leximit të dramës shqipe”, janë:

” Djali me fyturë zogu” nga Arian Krasniqi

“Muslimani” nga Enver Petrovci

“Çiftet” nga Naun Shundi

̈Pallati i ëndrrave”  nga Altin Basha

” Pahitnikë në endërr” nga Xhabir Ahmeti

“Prefekti” (rikonceptim)  nga Besim Levonja

“Mea Culpa “ nga Diana Çuli

” Duke pritur Gobon” nga Armand Bora

Në muajt në vazhdim do ju njohim edhe me grupimin e dytë të veprave të përzgjedhura. Të kushtëzuar prej pandemisë aktiviteti  “Netët e leximit të dramës shqipe IV” do të zhvillohet Online dhe do të shtrihet gjatë gjithë vitit 2021. Veprat më të mira të këtij edicioni do të jenë pjesë e kalendarit artistik për vitin 2022, me shpresën që skenat e Teatrit të rihapen.