“TAG”

Rutinën e një fshati të largët do ta gjallëroje ardhja e papritur e një vizitori nga qyteti. Pas një keqkuptimi të lindur në facebook, jeta e tij dhe e të gjithë banorëve të fshatit do të marrë një kuptim tjetër. Një komedi keqkuptimesh dhe  situatash… ku dhe ju do të bëheni #TAG.

Autor: Bashkim Hoxha, Regjia: Andia Xhunga, Skenograf: Genc Shkodrani, Kostumografe: Berina Kokona, Muzika: Agim Krajka, Sajmir Çili, Interpretojnë: Olta Daku, Gert Ferra, Indrit Çobani, Adelina Muça, Mehdi Malka, Naun Shundi, Ardian Cerga, Erjona Kakeli, Besmir Bitraku, Artan Imami, Genti Deçka.

43429793_736741873325325_8222128517781913600_n

141018_1_042

141018_1_02 141018_1_03 141018_1_010 141018_1_013 141018_1_015 141018_1_022 141018_1_027 141018_1_037 141018_1_038

141018_1_028

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *