Festivale

Trupa e Teatrit Kombëtar ftohet në Festivalin ndërkombëtar “Silk Road International Arts 2017” në Xi’an dhe në “Tang Xianzhu International Theater Festival 2017” në Fuzhou, Kinë.

Trupa e Teatrit Kombëtar ftohet në Festivalin ndërkombëtar “Silk Road International Arts 2017” në Xi’an dhe në “Tang Xianzhu International Theater Festival 2017” në Fuzhou, Kinë.

Në datat 17-23 Shtator 2017, Teatri Kombëtar ftohet  në Festivalin ndërkombëtar  “Silk Road International Art’s” në Xi’an dhe në dt. 23 shtator trupa udhëton për në qytetin Fuzhou, në Kinë, për të marrë pjesë në Festivalin “Tang Xianzhu International Theater Festival”. Teatri Kombëtar u përfaqësua me shfaqjen “Zbutja e kryeneçes” nga W.Shakespeare me regjisore Elma Doresin. Kjo ishte një ngjarje e rëndësishme kulturore për Shqipërinë dhe Kinën pasi ishte hera e parë që trupa e Teatrit Kombëtar mori pjesë në dy festivale ndërkombëtare në Kinë.

 

kine

kine 2

kina 3

kina 4

 

 

Posted in Festivale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *